DORPSTIENDEN

2020 | Ouddorp | the Netherlands

An apartment refurbishment project located in heart of Ouddorp, a seaside town close to the Dutch coastline.

Since the very beginning of the design stage, one of the main challenges was to harness and amplify the natural sunlight from the living room's existing wall of west-facing windows, brightening the space further by replacing the parquet flooring with lightened oak and painting the walls white an in warm grey tones.

Throughout, the interior has been designed with the idea of simplicity in mind and is contemporary in attitude to both material and detail. We opted for a limited palette of warm materials to ensure a sense of consistency and calm throughout the building: bespoke oiled oak furniture, cork finishes, gold metallic details, a cork-finished wall and natural fibre floor coverings.

@ 2020